| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| FST 505 | Food Pathogens D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDA 501 | Gıda Patojenleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 505 | Food Pathogens D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 801 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDA 501 | Gıda Patojenleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 436 | Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 500 | Scıentıfıc Research Methods And Semınars D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 505 | Food Pathogens D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 801 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDA 501 | Gıda Patojenleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 500 | Scıentıfıc Research Methods And Semınars D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 801 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 436 | Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 500 | Scıentıfıc Research Methods And Semınars D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 505 | Food Pathogens D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 436 | Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 806 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 500 | Scıentıfıc Research Methods And Semınars D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 807 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 436 | Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| SAU 585 | Food Sıence And Technology D+U : (1+0), AKTS :2 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDA 501 | Gıda Patojenleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 436 | Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 832 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 506 | New Food Preservatıon Methods D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 307 | Gıda Mikrobiyolojisi D+U : (4+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
acagri@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 20