Loading

Prof.Dr.

Arzu ÇAĞRI MEHMETOĞLU

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

İletişim

acagri@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 59 20

GÜNCEL DERSLER :
FST 505 Food Pathogens
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDA 501 Gıda Patojenleri
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 905 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 505 Food Pathogens
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 801 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDA 501 Gıda Patojenleri
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 436 Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 500 Scıentıfıc Research Methods And Semınars
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 905 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 505 Food Pathogens
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 801 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDA 501 Gıda Patojenleri
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 500 Scıentıfıc Research Methods And Semınars
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 905 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 801 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 436 Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 500 Scıentıfıc Research Methods And Semınars
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 905 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 804 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 813 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 905 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 505 Food Pathogens
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 804 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 436 Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 811 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 904 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 806 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 500 Scıentıfıc Research Methods And Semınars
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 807 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 902 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 807 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 436 Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 807 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 902 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 805 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 307 Gıda Mikrobiyolojisi
D+U : (4+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 497 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 807 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 902 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
SAU 585 Food Sıence And Technology
D+U : (1+0), AKTS :2
1. Öğretim
FST 506 New Food Preservatıon Methods
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
FST 805 Research Area
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDA 501 Gıda Patojenleri
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 436 Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :4
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 832 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 902 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim